Jahta, vodni skuter sea doo in dan na odprtem morju

Z možem sva se odločila, da bova kupila Sea doo vodni skuter. Od vseh vodnih skuterjev, ki sva jih videla, je Sea doo še najlepši. Pa tudi cenovno je nama dostopen, tako, da se bova kar za to odločila.

Že nekaj časa si želiva, da bi lahko kaj takega kupila za na morje. Manjšo jahto že imava in včasih, ko sva zasidrana kje bolj na samem, sva že velikokrat razmišljala, da bi lahko imela s seboj, kakšen vodni skuter. Enkrat sva pa res si vzela čas na eni zelo lepi obali na osamljenem otoku, ko so celo mobilni podatki delali, in sva si malce ogledala ponudbo. Ko sva našla Sea doo vodne skuterje, nama je bil takoj všeč Edino pri barvah sva se morala malce pogajati. Ker imava tukaj kar precej različen okus.

Jahta, vodni skuter sea doo in dan na odprtem morju

Ker sva imela pa leto dni nazaj dovolj časa, sva imela pa tudi dovolj časa, da sva si lahko ogledala vse modele in našla tistega, ki je bil nama obema zelo všeč. Letos je bil pa čas, da sva si izbrani Sea doo vodni skuter kupila.

Danes greva prvič z najino jahto na bolj oddaljeno lokacijo na morju, da preizkusiva svojo teorijo z vodnim skuterjem. Prav za cel dan se bova odpeljala nekam in se čisto izklopila iz vsega okolja. Morda se nama bosta kasneje pridružila družinska prijatelja. Na kosilo bova verjetno šla nekam na obalo. Imava sicer manjšo kuhinjo na jahti, ampak mislim, da se nama ne bo dalo kuhati. Pa tudi, če se bosta prijatelja pridružila na najini plovbi danes, bova mogla nazaj na obalo po njiju. Lahko pa, da bosta tudi onadva lačna in bomo šli skupaj na kosilo.

Načrt je kar dober in mislim, da je izvedljiv. Tudi za Sea doo vodni skuter sva našla odlično rešitev, kako ga bova pripela na jahto, da ga vzameva s seboj.