Kuhinja je potrebovala novo podobo

Dlje časa je minilo, lahko rečem, da kar nekaj let, ko nisem v hiši prav nič spreminjala, sedaj pa me je začelo vse motiti. Najprej sem si želela je bila nova kuhinja, ker je bila moja stara že pošteno uničena in tako ni bila več lepa. Če si jo pogledal ob blizu si videl, kako jo je načel čas in kako je na vseh koncih že odstopala in bila poškodovana. 

Še posebej, ko sem gledala vse te kuharske oddaje in sem videla, kako je kuhinja lahko lepa, sem si rekla, da je čas tudi pri meni za novo kuhinjo. Tako sem začela premišljevati, ali bi zamenjala čisto vse, ali bi kaj v kuhinji lahko uporabila. Na koncu sem obdržala samo pomivalni stoj in še ta se bo oblekel v novo podobo. 

Za nakup nove kuhinje sem izbrala salon kuhinj, ker sem hotela, da samo pridem in dorečem, kako želim, da moja kuhinja izgleda in oni za vse to posrbijo. Točno tako je bilo. Resnično sem bila srečna, ko sem odhajala iz salona, ker si nisem predstavljala, da se lahko kuhinja kupi na tako moderen način. Vedela sem, da se lahko, ne pa da bom to lahko naredila jaz.

Tisti ljudje, ki imajo denar, so res lahko srečni, ker je opremljanje stanovanja ali hiše toliko lažje in lepše, ko lahko izbiraš, kaj ti je dejansko všeč in ne rabiš gledati na denar. Sama sem to doživela prvič. Kako sem bila srečna, ko je bila kuhinja montirana, ponosna, da imam tako lepo kuhinjo. 

Moja kuhinja mi je bila najlepša od vseh. Rada imam tople odtenke, tako je tudi kuhinja bila v toplih odtenkih, da je delovala domače. Sama ne bi nikoli imela črne ali pa bele kuhinje, ker mi to niso barve, ki bi lahko prišle lepo v kuhinji. Moja kuhinja je v barvi svetlega lesa s srebrnimi ročaji.