Kvalitetni šolski nahrbtnik za več kot eno leto

Čisto vsako leto svojemu otroku kupiti novi šolski nahrbtnik žal ne gre in jaz tega ne podpiram, raje kupim dobro kvaliteto in tako bo lahko nosil torbo več let. Sama sem prepričana, da starši, ki imajo tri otroke si tega ne morejo privoščiti, da bi otroku vsako leto kupovali nove torbe, ker enostavno niso poceni, pa naj bodo še takšne akcije.

Vidim pa da starši edincev, pogosto svoje otroke oblačijo modno, šolski nahrbtniki z katerimi zakorakajo v novo leto pa so tudi novi. Imam prijateljico, ki ima sina in je vedno oblečen po novi modi, vsako leto, ko se začne šola pa objavi sliko, kako njen predragi sin gre v šolo čisto nov od pete do glave. Žal si tega vsi ne morejo privoščiti, jaz pa temu rečem razsipno zapravljanje, tudi otroku daš določen vzorec, da bo vedno dobil kar si bo želel, da je najlepši, da nosi vse novo in moderno. Jaz si takega vzorca za otroka ne predstavljam in kaj ko bo zrasel, bo navajen, da vse dobi takoj in prav nič mu ne bo jasno, ko se bodo stvari zakomplicirale in se bo moral za določeno stvar boriti, ali pa določeno stvar uporabiti večkrat.

Podpiram pa to, da svojemu otroku kupim kvaliteten šolski nahrbtnik in tako poskrbim, da ga bo lahko nosil več let, ker se bo obdržal, ne bo se raztrgal, razvlekel, naramnice bodo ostale kompaktne, ne bo spremenil oblike. Tako bo imel šolski nahrbtnik več let, verjamem pa, da nastane problem, ko starši še tega ne morejo privoščiti svojemu otroku, da je šolski nahrbtnik kvaliteten in tako kupijo najbolj poceni, ta pa ne zdrži dolgo in imajo drugo leto, če že ne celo prej ponovni strošek, ker se uničijo tako hitro. 

Kupite otroku šolski nahrbtnik, ki bo kvaliteten in večji ,da ga lahko ima več let zaporedoma.