Moja prijateljica si je dala povečanje prsi

Moja prijateljica da zelo veliko na zunanji izgled, se mi zdi da vedno več, včasih že malo pretirava, kar se tiče postave, pa nekako z dietami in športom ohranjuje, ima pa problem majhnih prsi in že večkrat je omenila, da si bo naredila povečanje prsi, kajti to jo je kar močno obremenjevalo. Prav videla sem, ko si je želela nositi kratke oprijete majčke z dekoltejem in si jih ni oblačila ravno zaradi prsi, ker je imela res male prsi.

Za njo mi je bilo to čisto normalno, ker koliko je ona dala na videz, bi rekla da bi si povečanje prsi morala narediti že včeraj. No ker sva se obe preselili in sva se tako manj videvali, me je enkrat samo presenetila, da počiva, ker si je dala povečanje prsi. Resnično sem bila presenečena in hkrati vedela da jo full boli, vendar ona bo to bolečino sprejela, kajti sedaj so njene prsi velike in komaj čaka, da se bo lahko pokazala v javnosti. Jaz jo popolnoma razumem, rada pa bi videla, kako je povečanje prsi uspelo pri njej, saj sem jo navajena z majhnimi prsmi in prav rada bi videla razliko. Tako kot sem rekla, pa sedaj živiva narazen in se nikakor ne dobiva, tako da moram si enkrat vzeti čas in jo obiskati. Njena skrita želja povečanje prsi se je uresničila in prav vesela sem za njo.

Sem mislila, da mi bo poslala kakšno sliko, pa vidim, da od kar si je naredila povečanje prsi, se sploh ne slika od glave navzdol, kot da še malo čaka, da se ljudje počasi navadijo in noče poudarjati, da si je dala povečanje prsi, vendar bi rada, da jo ljudje sprejmejo brez da bi vedeli, da ima operacijsko narejene povečanje prsi, jaz sem srečna, le videti je še nisem uspela in upam, da mi to čimprej uspe.