Rent a car Ljubljana je primeren za širok krog uporabnikov

Rent a car Ljubljana je podjetje, ki ima dolgoletno tradicijo in renome na področju dajanja vozil v najem v našem glavnem mestu. Znani so po tem, da so njihove cene zelo dostopne, saj je konkurenca na tem področju zelo velika. Sedež podjetja Rent a car Ljubljana je lociran v centru mesta, kar pomeni še dodatno prednost pri enostavni in hitri dostopnosti do vozil. Njihova ponudba vozil je res izjemna, od najmanjših in poceni avtomobilov do najprestižnejših avtomobilov, ki jih najemajo v glavnem poslovneži in ljudje, ki imajo precej pod palcem.

Podjetje je razširilo svojo ponudbo vozil in daje možnost najema vozil na letališču Brnik, kar je še zlasti dobrodošlo za poslovne judi, ki prihajajo v našo državo in imajo praviloma strogo omejen čas. Njim je taka ponudba še posebej pisana na kožo. V Rent a car Ljubljana so nam zaupali, da v zadnjem času opažajo, da se najema avtomobila na samem letališču v zadnjem času poslužuje vedno večje število turistov. To je ugodno vplivalo na njihov poslovni rezultat v lanskem letu. Njihov dobiček se je namreč povečal za trideset odstotkov.

Tudi vodilni možje v družbi so bili prijetno presenečeni nad tako dobrim poslovnim rezultatom. Podrobnejša analiza je pokazala, da je skoraj polovico povečanja dobička ustvarila poslovalnica na letališču. Poudariti velja, da je najem vozila pri Rent a car Ljubljana možno opraviti preko interneta. Le en klik loči poslovneža ali turista, ki prispe v našo deželo in ima že zagotovljen avtomobil, ki ga čaka ob njegovem prihodu na letališče. Pri Rent a car Ljubljana so opazili, da se rezervacij vozil preko spleta poslužuje zelo veliko število mlajših uporabnikov, kar ni nobeno presenečenje. Zato v tem uspešnem in hitro rastočem podjetju razmišljajo o uvedbi rezervacije in plačila najema vozil prek mobilnega telefona.