Vedno je čas za nove sedežne garniture

Vedno sem se spraševala zakaj ljudje menjajo svoje pohištvo. Zakaj bi nekdo neprestano preverjal stanje svoje sedežne garniture samo zato da najde izgovor, da nekaj ni ok in da mora zato kupiti novo sedežno garnituro.

Ampak potem se je zgodil velik dan v mojem življenju. Po dolgem času življenja v najetem stanovanju sem si končno uspela kupiti svojo hišo. In ker nisem imela dovolj denarja za nakup sedežne garniture sem preprosto uporabila staro. Toda odločitev, da sedežne garniture ne kupim sem hitro obžalovala. Ne vem če poznate občutek, toda ko se nekdo prvič resnično umiri v svojem novem bivališču, takrat šele opazi tiste male pomanjklivosti, ki si jih ni mogel privoščiti v fazi same gradnje.

In v mojem primeru je bilo to dejstvo, da si nisem kupila nove sedežne garniture. In ne boste verjeli, to sem ugotovila samo zato ker sem se v svojem novem bivališču usedla prav na staro sedežno garnituro. In dejstvo, da sedim na stari sedežni garnituri v drugače svojem novem stanovanju me je tako zelo zmotilo, da sem vzela v roke svoj mobilni telefon in v iskalnik vtipkala besede sedežne garniture.

Vedno je čas za nove sedežne garniture

Brskalnik mi je hitro naštel na stotine spletnih strani, ki so vse obljubljale najbolje sedežne garniture po najboljših cenah. Toda klik na eno stran in klik na drugo stran sta bila dovolj, da sem bila popolnoma zmedena. Toliko lepih sedežnih garnitur, zdaj pa bi se morala odločiti za eno samo. In sem se! Sedežne garniture, ki sem si jih izbrala sem si dala na seznam, potem pa preprosto začela izbirati sedežno garnituro glede na ceno, glede na material in barvo. Izbrala sem si pravo, jo naročila in v roku tedna ali dveh je na vratih zazvonil zvonec. 

Dostavna služba mi je dostavila sedežno garnituro in končno sem se lahko pohvalila, da je moje novo bivališče resnično novo.  Ampak saj veste kako pravijo – vedno je čas za nakup nove sedežne garniture. In tako zdaj po par letih ponovno odpiram google in vpisujem besedice sedežne garniture.